Următorul Eveniment

HM 2019
19-24 AUGUST 2019,  Săvăstreni, Brasov

Cine suntem şi ce facem?

Unde şi Când?

De când am participat prima dată la această conferinţă în anul 2007 mi-am propus să împărtăşesc Cele 8 Valori Fundamentale ale liderilor creştini eficienţi. Am vorbit despre ele în Biserică, am vorbit despre ele elevilor, am vorbit despre ele cu liderii locali. Am fost convins că un om care investeşte în cele 8 aspecte va deveni un lider creştin eficient. Începând cu anul 2015 lucrarea History Makers a fost relansată în România iar în ultimii trei ani 54 de tineri au fost echipaţi pentru a urma viziunea lui Dumnezeu pentru viaţa lor. La aceştia se adaugă sute de alţi tineri instruiţi în perioada 2007-2012. În prezent, echipa din România este formată din Emy Goicovici, Petry Groza, Bogdan Mândru, Cosmina Bunaci şi Heidi Longworth la care se adaugă alţi colaboratori de excepţie ca Ian Sisoev şi Ionuţ Corlan, precum şi ceilalţi alumni care au participat şi au dus mai departe vizinea şi valorile liderilor creştini eficienţi. Mulţi tineri îşi dorească să aibe un impact semnificativ pentru Hristos în generaţia lor. Dacă eşti unul dintre ei, History Makers este pentru tine. Nu rata următorul eveniment!

Intimitate cu Dumnezeu

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei dedicaţi care conduc dintr-o relaţie profundă cu El.

Pasiune pentru Seceriş

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care împărtăşesc o pasiune pentru cei fără Cristos. Isus a venit să caute şi să mântuiască ce era pierdut. Dumnezeu doreşte ca fiecare om să fie atins cu puterea transformatoare de vieţi a Evangheliei.

Conducere Vizionară

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care sunt biblic dedicaţi să definească viziunea, să stabilească scopuri, să mobilizeze Trupul lui Cristos, şi să treacă peste obstacole pentru a atinge naţiunile pentru Cristos.

Evanghelizare Relevantă Cultural

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care trăiesc şi predau Evanghelia cu relevanţă culturală, sensibilitate şi putere, pentru ca adevărul etern al Evangheliei să fie înţeles şi primit în orice cultură din lume.

Multiplicarea Liderilor

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care ucenicizează, antrenează şi sunt mentori pentru alţi lideri, care la rândul lor devin lideri pentru alţi lideri care îi pregătesc eficient pe alţii.

Prioritatea Familiei

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care sunt convinşi că familia este cărămida cu care Dumnezeu zideşte societatea şi fac familia lor o prioritate în dezvoltarea liderilor.

Administrare cu Credincioşie

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care sunt administratori credincioşi ai resurselor financiare, ai timpului şi darurilor spirituale în viaţa personală şi slujire, având ca rezultat atingerea oamenilor cu Evanghelia.

Integritate

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei integrii care trăiesc vieţi sfinte, care dau socoteală lui Dumnezeu şi Trupului lui Hristos. Integritatea Îl glorifică pe Dumnezeu, protejează liderii de poticnire şi încurajează creşterea.

HM ROMÂNIA 2019

 • Unde şi Când?

  Unde şi Când?

  19-24 August, "Orizontul Sperantei" Savastreni, Brasov

 • Cine?

  Cine?

  Dacă ai între 14-40 ani şi doreşti să devii un lider creştin eficient, te aşteptăm.

 • Costuri

  Costuri

  300 RON
  Contactează-ne dacă ai nevoie de ajutorul nostru.

Mărturii

Iată ce ne-au spus participanţii din anii trecuţi

Adi M., Participant

Conferinţa History Makers a fost una decisivă pentru mine, schimbându-mi perspectiva despre viitor si anume dragostea pentru El şi pentru seceriş. M-a ajutat mult practic, reuşind să îmi fac programe de învăţat, alergat etc.. Ştiu că sunt pe drumul cel bun şi suportul de studiu mă ajută foarte mult. A fost o experienţă unică!

Naomi H., Participant

History Makers a fost pentru mine o experiență de neuitat care mă ajuta și acum în viața de zi cu zi, nu doar pentru ca mi-a reamintit și m-a motivat sa îmi pun lucrurile în ordine în viața mea, dar și pentru ca am învățat lucruri noi, practice, și dacă nu, noi perspective despre viața alături de Isus.. Ce m-a marcat pe mine în mod deosebit a fost timpul devotional (exercițiul de tăcere, de rugăciune, etc), dar și lecțiile care m-au făcut sa mă gândesc mai mult și mai mult la viziunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu și scopul principal pentru care sunt aici!!

Sarah B., Participant

Pentru mine History Makers a fost o motivaţie în atingerea potenţialului meu si mi-a oferit paşi specifici spre a deveni un lider. M-a conectat cu o mulţime de oameni faini în căutarea intrării în planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea.

>>

Contact

Următorul Eveniment:

19-24 AUGUST 2019,

Săvăstreni, Brasov

Emy Goicovici

HM coordinator in Romania