Următorul Eveniment

HM 2024
12-17 Aug 2024,  Săvăstreni, Făgăraș

Cine suntem şi ce facem?

O Scurtă Prezentare

Institutul Internațional de Leadership este o mișcare globală a oamenilor pasionați de schimbarea istoriei prin instruirea și mobilizarea liderilor care vor forma alți lideri, cu scopul de a răspândi Evanghelia lui Isus Hristos. În fiecare an la nivel global, sunt organizate peste 600 astfel de conferințe.

History Makers este un proiect al Internaţional Leadership Institute (ILI), o organizație globală de conducere care echipează liderii creștini pentru a transforma societatea prin puterea Veștii Bune.

“De când am participat prima dată la această conferință în anul 2007 mi-am propus să împărtăşesc Cele 8 Valori Fundamentale ale liderilor creştini eficienţi. Am vorbit despre ele în Biserică, elevilor, tinerilor și liderilor locali. Am fost convins că un om care investeşte în cele 8 aspecte va deveni un lider creştin eficient. Din 2007 până în prezent, sute de tineri au fost instruiţi în conferințele HM.”

– Emy Goicovici, Coordonator History Makers România

Următoarele evenimente: 18-20 Iulie (pt Timișoara) – Înregistrare la tel. 0726389654

12-17 August, 2024, Săvăstreni (Făgăraș) – CONFERINŢA NAŢIONALĂ (înregistrare la linkul de mai jos)

ÎNSCRIE-TE AICI

DATA LIMITĂ A

ÎNSCRIERII ESTE 01.08.2024

Intimitate cu Dumnezeu

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei dedicaţi care conduc dintr-o relaţie profundă cu El.

Pasiune pentru Seceriş

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care împărtăşesc o pasiune pentru cei fără Cristos. Isus a venit să caute şi să mântuiască ce era pierdut. Dumnezeu doreşte ca fiecare om să fie atins cu puterea transformatoare de vieţi a Evangheliei.

Conducere Vizionară

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care sunt biblic dedicaţi să definească viziunea, să stabilească scopuri, să mobilizeze Trupul lui Cristos, şi să treacă peste obstacole pentru a atinge naţiunile pentru Cristos.

Evanghelizare Relevantă Cultural

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care trăiesc şi predau Evanghelia cu relevanţă culturală, sensibilitate şi putere, pentru ca adevărul etern al Evangheliei să fie înţeles şi primit în orice cultură din lume.

Multiplicarea Liderilor

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care ucenicizează, antrenează şi sunt mentori pentru alţi lideri, care la rândul lor devin lideri pentru alţi lideri care îi pregătesc eficient pe alţii.

Prioritatea Familiei

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care sunt convinşi că familia este cărămida cu care Dumnezeu zideşte societatea şi fac familia lor o prioritate în dezvoltarea liderilor.

Administrare cu Credincioşie

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei care sunt administratori credincioşi ai resurselor financiare, ai timpului şi darurilor spirituale în viaţa personală şi slujire, având ca rezultat atingerea oamenilor cu Evanghelia.

Integritate

Dumnezeu caută bărbaţi şi femei integrii care trăiesc vieţi sfinte, care dau socoteală lui Dumnezeu şi Trupului lui Hristos. Integritatea Îl glorifică pe Dumnezeu, protejează liderii de poticnire şi încurajează creşterea.

HM ROMÂNIA 2024

 • Unde şi Când?

  Unde şi Când?

  12-17 Aug, 2024, Săvăstreni, Făgăraș

 • Cine?

  Cine?

  Dacă ai între 16-45 ani şi doreşti să devii un lider creştin eficient, te aşteptăm.

 • Costuri

  Costuri

  Din COSTUL TOTAL de 900 RON veți plăti doar TAXA de PARTICIPARE de 600 RON.
  Nu dorim ca banii să fie un obstacol. Pentru info suplimentar scrie un mesaj la emydeogloria@yahoo.com sau tel. 0747072325.

Mărturii

Iată ce ne-au spus participanţii din anii trecuţi

Adi M., Participant

Conferinţa History Makers a fost una decisivă pentru mine, schimbându-mi perspectiva despre viitor si anume dragostea pentru El şi pentru seceriş. M-a ajutat mult practic, reuşind să îmi fac programe de învăţat, alergat etc.. Ştiu că sunt pe drumul cel bun şi suportul de studiu mă ajută foarte mult. A fost o experienţă unică!

Naomi H., Participant

History Makers a fost pentru mine o experiență de neuitat care mă ajuta și acum în viața de zi cu zi, nu doar pentru ca mi-a reamintit și m-a motivat sa îmi pun lucrurile în ordine în viața mea, dar și pentru ca am învățat lucruri noi, practice, și dacă nu, noi perspective despre viața alături de Isus.. Ce m-a marcat pe mine în mod deosebit a fost timpul devotional (exercițiul de tăcere, de rugăciune, etc), dar și lecțiile care m-au făcut sa mă gândesc mai mult și mai mult la viziunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu și scopul principal pentru care sunt aici!!

Sarah B., Participant

Pentru mine History Makers a fost o motivaţie în atingerea potenţialului meu si mi-a oferit paşi specifici spre a deveni un lider. M-a conectat cu o mulţime de oameni faini în căutarea intrării în planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea.

>>

Contact

Următorul Eveniment:

12-17 Aug 2024,

Săvăstreni, Făgăraș

Emy Goicovici

HM coordinator in Romania